ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η παρουσία του Ράουφμαν που… δεν πέρασε απαρατήρητη και οι πιθανές εκδοχές

Η παρουσία του Ράουφμαν που… δεν πέρασε απαρατήρητη και οι πιθανές εκδοχές

Μπορεί η Ομόνοια να μην έχει αγώνα αυτό το Σαβ/κο, λόγω της νέας διακοπής του πρωταθλήματος, μπορεί να έχει ήδη παίξει κόντρα σε ΑΕΚ και Απόλλωνα, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον θρυλικό Ράινερ Ράουφμαν να μεταβεί στη Λάρνακα χθες το απόγευμα, για να παρακολουθήσει το εξ αναβολής ντέρμπι της πρεμιέρας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Απόλλωνα (βλέπε κεντρική φωτογραφία).

Το μέλος του τμήματος σκάουτινγκ των «πράσινων», ενδεχομένως να βρέθηκε για… άλλο σκοπό στο γήπεδο (σσ. ίσως για να τσεκάρει κάποιον παίκτη από τις δύο ομάδες) και όχι για την κλασική «κατασκοπεία» που κάνουν συνήθως οι αντίπαλες ομάδες σε τέτοια ματς, αφού πλέον τις δύο ομάδες θα τις αντιμετωπίσει ξανά η Ομόνοια στο Β΄ γύρο του πρωταθλήματος.

Βέβαια, μπορεί απλά ο άνθρωπος να πήγε γήπεδο απλά και μόνο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι και να μην χρειαστεί να κάνει αναλυτική ενημέρωση στον Χένινγκ Μπεργκ για όλα όσα είδε στο ντέρμπι…

Η παρουσία του πάντως στην «Αρένα», μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top