ΚΥΠΡΟΣ: Έκλεισε την επιχείρησή του λόγω γάμου – Προειδοποίησε τους πελάτες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Έκλεισε την επιχείρησή του λόγω γάμου – Προειδοποίησε τους πελάτες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Για να μην πηγαίνουν και να μην τον βρίσκουν, ο… επιχειρηματίας, έβγαλε ανακοίνωση για το πότε θα κλείσει το κατάστημα λόγω γάμου!

Σε φωτογραφία που δημοσίευσε η σελίδα «I Love Cyprus ΡΕ», απεικονίζεται μια προειδοποιητική, θα λέγαμε, αφίσα που αναρτήθηκε έξω από κρεοπωλείο στα Λιβάδια.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου, προειδοποιεί ότι το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, το κατάστημα θα είναι κλειστό γιατί παντρεύεται ο χασάπης!

Ο άνθρωπος ήθελε να προειδοποιήσει τους πελάτες του για να αποφύγουν την ταλαιπωρία!

Αυτά, είναι η αλήθεια, είναι σκηνικά που βλέπουμε μόνο σε Κύπρο και Ελλάδα!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE