Συνεχίζει να… «πυροβολεί» τα αντίπαλα δίχτυα ο Μάγκλιτσα!

Συνεχίζει να… «πυροβολεί» τα αντίπαλα δίχτυα ο Μάγκλιτσα!

Συνεχίζει να… «πυροβολεί» τα αντίπαλα δίχτυα στην Κίνα ο πρώην επιθετικός του Απόλλωνα, Άντον Μάγκλιτσα.

Σε σημερινό (28/09) παιχνίδι για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας, πέτυχε ένα γκολ και έφτασε τα 16 με τη φανέλα της Γκιτζού Τζιτσένγκ σε 18 συμμετοχές!

Συγκεκριμένα, σκόραρε το τέταρτο γκολ της ομάδας του στο 54΄, στην άνετη νίκη της με 5-0 εντός έδρας απέναντι στην Χουακαϊέρ.

Με αυτή τη νίκη, η Γκιτζού Τζιτσένγκ παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 51 πόντους, έχοντας δύο περισσότερους από την Τσάνγκτσουν Γιατάι των Τόζα Σάμπουριτς και Γιώργου Κωστή, η οποία επικράτησε με 1-0 της Σιτσουάν Αναπουρνά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE