Χαμός σε γαμήλια δεξίωση στην Λάρισα - Έπαιξαν ξύλο οι συμπέθεροι

Χαμός σε γαμήλια δεξίωση στην Λάρισα - Έπαιξαν ξύλο οι συμπέθεροι

Γαμήλιο γλέντι στην Λάρισα δεν είχε την εξέλιξη που θα περίμεναν όλοι...

Μετά το μυστήριο του γάμου το ζευγάρι κατευθύνθηκε στον χώρο που ήταν κλεισμένο το γαμήλιο γλέντι.

Εκεί όμως, σύμφωνα με την Espresso, κάποιοι προσκεκλημένοι δεν ήταν ικανοποιημένοι με τις θέσεις τους και άρχισαν να εκφράζουν τα παράπονά τους στους γονείς του ζευγαριού.

Οι συμπέθεροι τότε, θεώρησαν σωστό να ζητήσουν εξηγήσεις ο ένας από τον άλλον.

Μετά από συζήτηση, η κατάσταση φαίνεται να ξέφυγε και πιάστηκαν στα χέρια με το... ξύλο να μην σταματάει!

Το ζευγάρι και οι υπάλληλοι του χώρου προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Νύφη και γαμπρός δεν άντεξαν το θέαμα και από ένα σημείο και μετά αποχώρησαν, με την κοπέλα να έχει βάλει τα κλάματα και τον άνδρα σε κατάσταση σοκ.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καρφιά» Αναστασιάδη προς ΔΗΣΥ: «Δυστυχώς έχουμε παρεκκλίνει από την ορθή πορεία» - Ετοιμάζει παρέμβαση

«Καρφιά» Αναστασιάδη προς ΔΗΣΥ: «Δυστυχώς έχουμε παρεκκλίνει από την ορθή πορεία» - Ετοιμάζει παρέμβαση

Με ηχηρή παρέμβαση και ξεκάθαρα μηνύματα προς την ηγεσία και τα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού, εμφανίστηκε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, κατά την παρουσίαση του έργου του ευρωβουλευτή της παράταξης Λουκά Φουρλά.

BEST OF TOTHEMAONLINE