Χαμός σε γαμήλια δεξίωση στην Λάρισα - Έπαιξαν ξύλο οι συμπέθεροι

Χαμός σε γαμήλια δεξίωση στην Λάρισα - Έπαιξαν ξύλο οι συμπέθεροι

Γαμήλιο γλέντι στην Λάρισα δεν είχε την εξέλιξη που θα περίμεναν όλοι...

Μετά το μυστήριο του γάμου το ζευγάρι κατευθύνθηκε στον χώρο που ήταν κλεισμένο το γαμήλιο γλέντι.

Εκεί όμως, σύμφωνα με την Espresso, κάποιοι προσκεκλημένοι δεν ήταν ικανοποιημένοι με τις θέσεις τους και άρχισαν να εκφράζουν τα παράπονά τους στους γονείς του ζευγαριού.

Οι συμπέθεροι τότε, θεώρησαν σωστό να ζητήσουν εξηγήσεις ο ένας από τον άλλον.

Μετά από συζήτηση, η κατάσταση φαίνεται να ξέφυγε και πιάστηκαν στα χέρια με το... ξύλο να μην σταματάει!

Το ζευγάρι και οι υπάλληλοι του χώρου προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Νύφη και γαμπρός δεν άντεξαν το θέαμα και από ένα σημείο και μετά αποχώρησαν, με την κοπέλα να έχει βάλει τα κλάματα και τον άνδρα σε κατάσταση σοκ.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE