Έκλεισαν οι κάλπες στο Αφγανιστάν, προκαταρκτικά αποτελέσματα μετά τις 17 Οκτωβρίου

Έκλεισαν οι κάλπες στο Αφγανιστάν, προκαταρκτικά αποτελέσματα μετά τις 17 Οκτωβρίου

Τα εκλογικά τμήματα έκλεισαν στο Αφγανιστάν εν μέσω καταγγελιών ότι η εκλογική διαδικασία ήταν προβληματική και η συμμετοχή των ψηφοφόρων μικρή, εντείνοντας τις ανησυχίες ότι ένα αμφίβολο αποτέλεσμα θα μπορούσε να οδηγήσει τη χώρα σε μεγαλύτερο χάος.

Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών δεν αναμένονται πριν από την 17η Οκτωβρίου, ενώ τα τελικά αποτελέσματα δεν θα γίνουν γνωστά, πριν από την 7η Νοεμβρίου. Στην περίπτωση που κάποιος προεδρικός υποψήφιος δεν συγκεντρώσει ποσοστό 51% των ψήφων, θα διεξαχθεί ένας δεύτερος εκλογικός κύκλος μεταξύ των δύο πρώτων υποψηφίων.

Οι αντάρτες των Ταλιμπάν επιτέθηκαν κατά αρκετών εκλογικών τμημάτων σε όλο το Αφγανιστάν, προκειμένου να εκτροχιάσουν την εκλογική διαδικασία, αλλά τα αυστηρά μέτρα ασφάλειας απέτρεψαν τη βία μεγάλης κλίμακας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE