Συναντήθηκε με τον Λακρουά ο Οζερσάι

Συναντήθηκε με τον Λακρουά ο Οζερσάι

Με τον Βοηθό του ΓΓ του ΟΗΕ και αρμόδιο για θέματα ειρηνευτικών επιχειρήσεων, Ζαν Πιερ Λακρουά συναντήθηκε ο «αναπληρωτής πρωθυπουργός» και «υπουργός εξωτερικών» τω κατεχομένων Κουντρέτ Οζερσάι, σύμφωνα με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Facebook.

Σύμφωνα με τον κ. Οζερσάι κατά τη διάρκεια της συνάντησης αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν ζητήματα που αφορούν την ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

Ο κ. Οζερσάι ανέφερε επίσης ότι είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον υφυπουργό οικονομίας του Τουρκμενιστάν.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα Λετυμπιώτη: Με εποικοδομητικές προτάσεις στη συνάντηση της 24ης Φεβρουαρίου - Βίντεο

Σαφές μήνυμα Λετυμπιώτη: Με εποικοδομητικές προτάσεις στη συνάντηση της 24ης Φεβρουαρίου - Βίντεο

Μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα» του ΡΙΚ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, τονίζοντας ότι «δεν πρέπει να χάνεται πολύτιμος χρόνος», ούτε να παρατείνεται.

BEST OF TOTHEMAONLINE