Ερυθρός Αστέρας: Νίκη με τους «Έλληνες» πριν τον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ερυθρός Αστέρας: Νίκη με τους «Έλληνες» πριν τον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρεις ημέρες πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό (1/10, 22:00) στο κατάμεστο «Ράικο Μίτιτς» για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε 3-1 τη Μάτσβα για τη δέκατη αγωνιστική του σερβικού πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου ανέβηκαν στην κορυφή. Έφθασαν στη νίκη χάρη στα γκολ τριών παικτών που έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο πρώην φορ του Παναιτωλικού, Τομανέ, άνοιξε το σκορ οκτώ λεπτά μετά την έναρξη του ματς.

Ο πρώην φορ του Ολυμπιακού, Μοχάμεντ Μπεν, ο οποίος δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα έκανε το 2-0 στο 32ο λεπτό και ύστερα από πέντε – στο 37ο – ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ, Χοσέ Κάνιας, ο οποίος μίλησε το Σάββατο στον Sport24 Radio 103,3 για το ματς με την ομάδα του Πειραιά αλλά και την πρώην του ομάδα, διεύρυνε το προβάδισμα σε 3-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενη ήταν να μειώσουν στο 83ο λεπτό με τον Μιλοσάβλιεβιτς και να διαμορφώσουν το τελικό σκορ (3-1).


Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Η παραίτηση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Χαραλάμπους είναι πράξη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, καλώντας όλες τις αρμόδιες Αρχές του κράτους να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για πλήρη διερεύνηση της υπόθεση αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE