ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο ατύχημα στον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών – Προσπάθησε να διαφύγει ο ένας εκ των δύο οδηγών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο ατύχημα στον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών – Προσπάθησε να διαφύγει ο ένας εκ των δύο οδηγών

Νέο ατύχημα σημειώθηκε στον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών την Κυριακή 29/09, γύρω στις 12.00

Ο ένας εκ των δύο οδηγών ήθελε να εγκαταλείψει την σκηνή, ωστόσο μέλη της Αστυνομίας τον απέτρεψαν αφού δεν πρόλαβε. Ο οδηγός δεν κατείχε ούτε άδεια ούτε ασφάλεια ούτε κυκλοφορία στο όχημα που κατείχε.

Αυτό που προκύπτει μέσα από το τροχαίο δεν είναι η σοβαρότητα του αλλά ένα νέο φαινόμενο που ταλαιπωρεί την τροχαία.

Πολλοί αλλοδαποί κάτοχοι αυτοκινήτων είναι ανασφάλιστοι με αποτέλεσμα να εγκαταλείπουν τις σκηνές των ατυχημάτων.

Η Αστυνομία μας ανέφερε πως αυτό συμβαίνει συχνά και πολλές φορές η ζημία μένει σε αυτόν που είναι ασφαλισμένος αφού οι ανασφάλιστοι οδηγοί εγκαταλείπουν την σκηνή για να γλυτώσουν από τις ποινές.

Ο 44χρονος οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στην τροχαία Λεμεσού για περαιτέρω εξετάσεις

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE