Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης» με τη συμμετοχή της Κύπρου ως παρατηρητή
Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης», ο νέος θεσμός του δημιούργησε ο Προεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ.

Από την άλλη πλευρά πολλοί είναι οι μετανάστες, κυρίως οικογένειες, που τρέχουν να απομακρυνθούν από την δομή καθώς δεν συμμετείχαν στα επεισόδια.
Σημειώνεται ότι στην Μόρια διαβιούν περίπου 12.000 άνθρωποι όταν οι συνθήκες της δομής ήταν μόλις για 3.000.
Στο νησί μετέβησαν εσπευσμένα δύο διμοιρίες ΜΑΤ, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και ο Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής.
Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Δευτέρα, στις 10:30 το πρωί, ο Έλληνας Πρωθυπουργός έχει συγκαλέσει συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου με θέμα έκτακτα μέτρα για το προσφυγικό.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




