ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι κρατάει και τι… πετάει ο ΑΠΟΕΛ

Τι κρατάει και τι… πετάει ο ΑΠΟΕΛ

Τον πρώτο τίτλο της χρονιάς κατέκτησε ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ΑΕΛ, με νίκη 1-0. Τον ένα από του τρεις που έχει φυσικά ως στόχο, κάθε χρονιά.

Οι γαλαζοκίτρινοι, πάντα μετά από ένα παιχνίδι έχουν πολλά να κρατήσουν, αλλά και να πετάξουν. Τα θετικά και τα αρνητικά. Το νούμερο ένα θετικό, είναι ότι η ομάδα, κατέκτησε το 14o Super Cup της, και τον πρώτο μετά το 2013 σε μια διοργάνωση που «πονούσε».

Η παρουσία του Μερκή, που συνέχισε στα ψηλά και πέτυχε ακόμα ένα γκολ είναι ακόμα κάτι που θα κρατήσει η ομάδα της Λευκωσίας.

Όπως και την επιστροφή του Σάβιτς, που προορίζεται για να γίνει ο ηγέτης στην άμυνα, την καλή παρουσία του Βάτερμαν, ο οποίος δήλωσε «παρών» όποτε χρειάστηκε, ειδικότερα στο β’ μέρος, και παραμένει μια αξιόπιστη λύση.

Το 0 παθητικό είναι ένα θετικό. Μετά τα 4 γκολ από τη Ντουντελάνζ και τα 2 από την ΕΝΠ, δηλαδή τα συνολικά 6 σε δύο ματς, ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του και θέλει να συνεχίσει έτσι.

Ωστόσο, η ομάδα του Τόμας Ντολ είναι αναγκασμένη να πετάξει όλο το δεύτερο ημίχρονο που είχε ένα πολύ παθητικό ρόλο. Να μάθει από αυτό, αλλά να πρέπει να το «διαγράψει».

Στα αρνητικά και η παρουσία Τάμαρι, που προσπαθεί αλλά δεν του βγαίνει. Ο Ιορδανός προσπαθεί να ξαναβρεί τα πατήματα του και είναι σίγουρο πως όταν το κάνει, που θα το κάνει, τότε… ποιος τον πιάνει.

Επίσης, στα… μείον της βραδιάς, ο τραυματισμός του Μπέζιακ, που έφερε ανησυχία στον ΑΠΟΕΛ. Ο Σλοβένος θα περάσει από εξετάσεις και θα διαπιστωθεί το πρόβλημα του. Μάλλον δεν θα είναι στη… φαρέτρα του Τόμας Ντολ για τον αγώνα κόντρα στη Σεβίλλη.

Εν κατακλείδι, οι γαλαζοκίτρινοι, έχουν ένα εξαιρετικό ρόστερ, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, και υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης με κάποιους να μπορούσαν κάλλιστα να αγωνιστούν καλύτερα.

Άλλωστε, το έχουν αποδείξει και σε προηγούμενα παιχνίδια, πόσο καλά μπορούν να παίξουν. Τώρα, πάνε στην Ισπανία για να αντιμετωπίσουν τη Σεβίλλη για το Γιουρόπα Λιγκ, σε ένα δύσκολο ματς, αλλά θα τα δώσουν όλα για τη νίκη απέναντι στο φαβορί του ομίλου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top