Η κίνηση του Δώνη που… «ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕ» τον Ζαχίντ – «Αυτή είναι η κανονική του θέση»

Η κίνηση του Δώνη που… «ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕ» τον Ζαχίντ – «Αυτή είναι η κανονική του θέση»

Ο Ελλαδίτης αθλητικογράφος, Διονύσης Δεσύλλας, σε άρθρο του στον sport-fm.gr για την πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, κάνει το εξής σχόλιο για την εκπληκτική όπως τη χαρακτηρίζει, εμφάνιση του Γκίας Ζαχίντ απέναντι στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά:

«Ο Γκίας Ζαχίντ πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση και έδειξε τι πραγματικά μπορεί να κάνει. Ο Νορβηγός σημείωσε ένα πολύ όμορφο γκολ, ήταν δραστήριος, έκανε κάποιες εκπληκτικές ενέργειες, δείγμα της εξαιρετικής τεχνικής κατάρτισης που διαθέτει και μετά τα σημερινά ανέβασε την ψυχολογία του. Το τελευταίο είναι και το πιο σημαντικό.

Ο Παναθηναϊκός θέλει πολλά από τον Ζαχίντ. Τα πήρε στη Νέα Σμύρνη, πρέπει να τα πάρει και στα επόμενα παιχνίδια. Το γεγονός ότι απέδωσε καλύτερα αγωνιζόμενος πίσω από τον επιθετικό, μαρτυρά και ποια είναι η κανονική του θέση. Εκεί πρέπει να παίζει ο παίκτης και θεωρείται βέβαιο ότι μετά και όσα είδαμε στη Νέα Σμύρνη, εκεί θα… μονιμοποιηθεί».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ρητορική μετατόπιση Ερχιουρμάν - Η ανοχή  Γκουτέρες και ο προβληματισμός της Λευκωσίας

Κυπριακό: Η ρητορική μετατόπιση Ερχιουρμάν - Η ανοχή Γκουτέρες και ο προβληματισμός της Λευκωσίας

Οι τοποθετήσεις του κατοχικού ηγέτη ότι στο Κυπριακό «κινούνται από το ίδιο σημείο με την Τουρκία» δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Δεν πρόκειται για μια ακόμη διαπραγματευτική διατύπωση- είναι πολιτική δήλωση στρατηγικής κατεύθυνσης. Όταν η αφετηρία ταυτίζεται με εκείνη της Άγκυρας, η οποία έχει επισήμως υιοθετήσει τη λύση δύο κρατών, τότε το ερώτημα δεν είναι διαδικαστικό, αλλά ουσιαστικό: σε ποια βάση επιδιώκεται επανέναρξη συνομιλιών;

BEST OF TOTHEMAONLINE