ΠΑΦΟΣ: «Ντου» Αστυνομίας σε υποστατικό – Στο Τμήμα η ιδιοκτήτρια και 33χρονη

ΠΑΦΟΣ: «Ντου» Αστυνομίας σε υποστατικό – Στο Τμήμα η ιδιοκτήτρια και 33χρονη

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου, μέλη του ΟΠΕ Πάφου διενήργησαν το βράδυ της Κυριακής (29/9) έρευνα σε υποστατικό στην Πάφο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δεκατρείς ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι πιστεύεται ότι μετατρέπονταν παράνομα σε μηχανές τυχερού παιχνιδιού. Η ιδιοκτήτρια του υποστατικού κλήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου για τα περαιτέρω.

Εντοπίστηκε επίσης μικρή ποσότητα ναρκωτικής ουσίας στην κατοχή 33χρονης που βρισκόταν στο υποστατικό και κλήθηκε η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) για τα περαιτέρω. 

Το ΤΑΕ Πάφου, σε συνεργασία με το ΟΠΕ Πάφου και την ΥΚΑΝ, συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE