ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΡΕΛΑΣΗ 1ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Έλεγχοι Αστυνομίας για λόγους ασφαλείας - Απαγορεύονται αυστηρά τα drones

ΠΑΡΕΛΑΣΗ 1ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Έλεγχοι Αστυνομίας για λόγους ασφαλείας - Απαγορεύονται αυστηρά τα drones

Για τους ελέγχους που θα πραγματοποιήσει και τις τροχαίες διευθετήσεις της 1ης Οκτωβρίου, ενημέρωσε η Αστυνομία. 

Για θέματα ασφαλείας, η Αστυνομία αναμένεται να πραγματοποιήσει ελέγχους τεχνικού εξοπλισμού, ενώ απαγορεύει αυστηρώς η χρήση μη επανδρωμένου αεροσκάφους (drone). 

Η Αστυνομία υπενθυμίζει επίσης ότι, την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2019, λόγω της στρατιωτικής παρέλασης για την Ανεξαρτησία της Κυπριακής Δημοκρατίας που θα πραγματοποιηθεί στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ’ Ιωσήφ στο Στρόβολο, θα κλείσουν προσωρινά για την τροχαία κίνηση οι ακόλουθοι δρόμοι: 

Το τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως, μέχρι τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ΄Ιωσήφ, μεταξύ των ωρών 05.30 – 13.00.

Το τμήμα της οδού Δημήτρη Βικέλα, από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, μέχρι τον κυκλικό κόμβο με τη Λεωφόρο Ανεξαρτησίας (ΓΣΠ), μεταξύ των ωρών 05.30 – 13.00.

Το τμήμα της Λεωφόρου Ιωσήφ Χ΄Ιωσήφ, από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, μέχρι τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Αθαλάσσας, μεταξύ των ωρών 09.00 – 13.30.

Το τμήμα της Λεωφόρου Σταυρού, από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ΄Ιωσήφ, μέχρι τη συμβολή με την οδό Γιαννιτσών, μεταξύ των ωρών 09.00 – 13.30.

Το τμήμα της οδού Περικλέους, από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ΄Ιωσήφ, μέχρι τη συμβολή με την οδό Γιαννιτσών, μεταξύ των ωρών 09.00 – 13.30.

Επίσης από τις 09.00 μέχρι τη 13.30, θα αποκοπεί προσωρινά η κυκλοφορία οχημάτων, στο τμήμα της Λεωφόρου Αθαλάσσας, από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ΄Ιωσήφ, μέχρι τη συμβολή με τη Λεωφόρο Λεμεσού, προκειμένου να διευκολυνθεί η αποχώρηση όλων των μηχανοκίνητων και πεζοπόρων τμημάτων που θα πάρουν μέρος στην παρέλαση.

Προτρέπετε το κοινό όπως, κατά τη διάρκεια της παρέλασης παραμένει στα πεζοδρόμια για την ομαλή και απρόσκοπτη διέλευση των παρελαυνόντων τμημάτων, καθώς και να συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι Αστυνομικών.

Η Αστυνομία θα προβεί στις αναγκαίες ρυθμίσεις για βοήθεια και ασφαλή διακίνηση της τροχαίας κίνησης, καθώς και διευκολύνσεις στο κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει την παρέλαση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top