ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαψεύδει το κίνημα των οπαδών περί «επιστροφής» στα γήπεδα

Διαψεύδει το κίνημα των οπαδών περί «επιστροφής» στα γήπεδα

Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε το κίνημα των ενωμένων οπαδών κατά της κάρτας φιλάθλου, όπου διαψεύδει δημοσίευμα το οποίο υποστηρίζει πως γίνονται προσπάθειες για επιστροφή των οργανωμένων συνόλων στα γήπεδα.

«Λόγω κάποιων δημοσιευμάτων που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα, οφείλουμε να ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ την εγκυρότητα τους. Ως ενιαίο κίνημα οπαδών, από την μέρα εφαρμογής του συγκεκριμένου τρομονόμου δεν πάψαμε ποτέ τις κοινές συναντήσεις και συζητήσεις επί του θέματος. Δεν συζητήσαμε όμως ποτέ την πιθανότητα επιστροφής μας στα γήπεδα όσο υφίστανται τα σημερινά δεδομένα.
Εντός των ημερών, όντως υπάρχει προγραμματισμένη κοινή συνάντηση, όχι για συζήτηση επιστροφής αλλά για να παρθούν μέτρα αντίδρασης.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ».

Υπενθυμίζουμε πως πρόκειται για συνασπισμό οπαδών από πολλές ομάδες της 1ης κατηγορίας στο πρωτάθλημα, οι οποίοι απέχουν από τα γήπεδα, διαμαρτυρόμενοι κατά του νόμου της κάρτας φιλάθλου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top