Τον πρώτο Τούρκο «πρόξενο» στην Αμμόχωστο συνάντησε ο Τατάρ στα κατεχόμενα

Τον πρώτο Τούρκο «πρόξενο» στην Αμμόχωστο συνάντησε ο Τατάρ στα κατεχόμενα

Τον πρώτο Τούρκο «πρόξενο» στην Αμμόχωστο, πρέσβη Κασίμ Καμπάν συνάντησε το απόγευμα στο γραφείο του ο «πρωθυπουργός», Ερσίν Τατάρ, λέγοντας πως το άνοιγμα του «προξενείου» είναι σημαντικό τόσο για τον (τουρκικό) πληθυσμό της περιοχής και τους φοιτητές εκ Τουρκίας στο «πανεπιστήμιο» εγγύς Ανατολή. Ήταν μια σωστή απόφαση, συμπλήρωσε ο κ. Τατάρ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του «Μπαϊράκ», στην συνάντηση που έγινε στο «πρωθυπουργικό γραφείο» παρόντες ήταν ο Τούρκος «πρέσβης», Αλί Μουράτ Μπάστσιερι και η νεοδιορισθείσα στην τουρκική «πρεσβεία» στην Λευκωσία πρώτη «σύμβουλος», Οζλέμ Ντεμίρ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Τη δική της υποψηφιότητα για τις Προεδρικές εκλογές ανακοίνωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, λίγες ώρες μετά την εξαγγελία του Αβέρωφ Νεοφύτου ότι θα διεκδικήσει επίσης την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE