ΚΥΠΡΟΣ: Νέα Προεδρική χάρη σε κατάδικους - Αποφυλακίστηκαν 21

ΚΥΠΡΟΣ: Νέα Προεδρική χάρη σε κατάδικους - Αποφυλακίστηκαν 21

Λόγω της εθνικής επετείου της 1ης Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απένειμε προεδρική χάρη σε 21 κατάδικους, μετά από εισήγηση του Γενικού Εισαγγελέα.

Ανάμεσα στους 21 αποφυλακισθέντες είναι 14 Ελληνοκύπριοι και οι υπόλοιποι αλλοδαποί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου» σε όσους απονεμήθηκε προεδρική χάρη, έχουν εκτίσει ήδη το μισό της ποινής τους και μέχρι τον Δεκέμβριο, αναμενόταν έτσι και αλλιώς να αποφυλακιστούν.

Από τους κατάδικους που θα τους απονεμόταν προεδρική χάρη, εξαιρέθηκαν πρόσωπα που καταδικάστηκαν για σεξουαλικά αδικήματα, για ναρκωτικά ή για υποθέσεις φόνου ή απόπειρας φόνου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE