Άνοιξε κύκλος βίας μετά το ντέρμπι: Επίθεση σε σύνδεσμο της ΑΕΚ στην Αλεξανδρούπολη (ΒΙΝΤΕΟ)

Άνοιξε κύκλος βίας μετά το ντέρμπι: Επίθεση σε σύνδεσμο της ΑΕΚ στην Αλεξανδρούπολη (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ αποτέλεσε εφαλτήριο για να ανοίξει νέος κύκλος βίας, καθώς πέρα από τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια υπήρξε και επίθεση σε σύνδεσμο οπαδών της Ένωσης στην Αλεξανδρούπολη (VIDEO).

Τα μεγάλα ντέρμπι θα έπρεπε να συνιστούν ποδοσφαιρική γιορτή στην Ελλάδα που να φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο και να διαφημίζουν το άθλημα, όμως δυστυχώς αρκετές φορές αποδεικνύεται πως -άθελά τους- δημιουργούν εστίες έντασης και πολεμικής ατμόσφαιρας.

Τρανή απόδειξη τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα το βράδυ της Κυριακής στη Νέα Φιλαδέλφεια, με οπαδούς της ΑΕΚ να επιτίθενται σε αστυνομικούς λίγες μέτα το ντέρμπι του ΟΑΚΑ μεταξύ των Δικεφάλων και να προκαλούν τον τραυματισμό τους, ενώ αυτό δεν ήταν το μοναδικό μελανό σημείο που σχετίστηκε με το ντέρμπι.

Και αυτό γιατί στο περιθώριο του αγώνα της Ένωσης με τον Δικέφαλο του Βορρά, έγινε επίθεση σε σύνδεσμο φίλων της ΑΕΚ στην Αλεξανδρούπολη, με ομάδα αγνώστων να προξενεί ζημιές και το εν λόγω συμβάν να καταγράφεται σε video.

sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.