Εξάρθρωση μεγάλου διεθνούς κυκλώματος απαγορευμένων ουσιών από την Ελληνική Αστυνομία

Εξάρθρωση μεγάλου διεθνούς κυκλώματος απαγορευμένων ουσιών από την Ελληνική Αστυνομία

Στην εξάρθρωση μεγάλου διεθνούς κυκλώματος ναρκωτικών προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία σε συνεργασία με τη Δίωξη Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Λιμενικού Σώματος.

Έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα για διακίνηση ναρκωτικών με ταχύπλοα σκάφη, ενώ έχουν κατασχεθεί 1.700 κιλά κάνναβης.

Την Δευτέρα (30/9) ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι και βατραχάνθρωποι της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος εντόπισαν ποσότητας μεγαλύτερη του ενός τόνου κάνναβης, κρυμμένη σε σπηλιά στη νησίδα Πιπέρι, ανοιχτά της Αλοννήσου.

Η ΕΛ.ΑΣ εντόπισε τις τελευταίες μέρες δύο σκάφη που φέρεται να μετέφεραν ναρκωτικά από την Αλβανία στην Τουρκία ενώ την περασμένη Παρασκευή, μετά από καταδίωξη στα ελληνικά χωρικά ύδατα, συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί υπήκοοι, ανοικτά της Μυτιλήνης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE