Εξάρθρωση μεγάλου διεθνούς κυκλώματος απαγορευμένων ουσιών από την Ελληνική Αστυνομία

Εξάρθρωση μεγάλου διεθνούς κυκλώματος απαγορευμένων ουσιών από την Ελληνική Αστυνομία

Στην εξάρθρωση μεγάλου διεθνούς κυκλώματος ναρκωτικών προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία σε συνεργασία με τη Δίωξη Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Λιμενικού Σώματος.

Έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα για διακίνηση ναρκωτικών με ταχύπλοα σκάφη, ενώ έχουν κατασχεθεί 1.700 κιλά κάνναβης.

Την Δευτέρα (30/9) ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι και βατραχάνθρωποι της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος εντόπισαν ποσότητας μεγαλύτερη του ενός τόνου κάνναβης, κρυμμένη σε σπηλιά στη νησίδα Πιπέρι, ανοιχτά της Αλοννήσου.

Η ΕΛ.ΑΣ εντόπισε τις τελευταίες μέρες δύο σκάφη που φέρεται να μετέφεραν ναρκωτικά από την Αλβανία στην Τουρκία ενώ την περασμένη Παρασκευή, μετά από καταδίωξη στα ελληνικά χωρικά ύδατα, συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί υπήκοοι, ανοικτά της Μυτιλήνης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.