Α/ΔΡΟΜΟΣ: Ακινητοποιημένο τανκ λόγω βλάβης - Προκάλεσε κυκλοφοριακή συμφόρηση

Α/ΔΡΟΜΟΣ: Ακινητοποιημένο τανκ λόγω βλάβης - Προκάλεσε κυκλοφοριακή συμφόρηση

Ένα ατυχές περιστατικό σημειώθηκε μετά τη ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης για την Εθνική Επέτειο της 1ης Οκτωβρίου για την ανεξαρτησή της Κύπρου και τη εγκαθίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ενώ τα μηχανοκίνητα οχήματα που έλαβαν μέρος στην παρέλαση επέστρεφαν στη βάση τους, τανκ παρουσίασε μηχανική βλάβη και ακινητοποιήθηκε στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τον Κόρνο λίγο πριν την έξοδο, δημιουργώντας περαιτέρω κυκλοφοριακή συμφόρηση, αφού ήδη η τροχαία κίνηση ήταν πυκνή λόγω των χαμηλών ταχυτήτων που κινούνταν τα άρματα

Ουρές από αυτοκίνητα σχηματίστηκαν, ενώ αρμόδιες αρχές έσπευσαν και το μετακίνησαν για να ανοίξει ο δρόμος. 

*Φωτογραφία από την παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου 2019

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE