ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παρέμβαση για Ομόνοια 1948: «Ο πόλεμος από όλους συνεχίζεται – Αλλεπάλληλα κτυπήματα »

Παρέμβαση για Ομόνοια 1948: «Ο πόλεμος από όλους συνεχίζεται – Αλλεπάλληλα κτυπήματα »

Καυστική ανακοίνωση από την Θύρα 9 με αιχμές για κτυπήματα εναντίον της Ομόνοιας 1948.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε Πράσινε Λαέ,

Ο πόλεμος από όλους συνεχίζεται. Τα χτυπήματα που δέχεται το σωματείο μας είναι αλλεπάλληλα και στοχευμένα. Όλοι οι εμπλεκόμενοι προσπαθούν με πρωτοφανή λύσσα να αποδυναμώσουν την ομάδας μας με κάθε τρόπο με το να χτυπούν με διάφορα μέσα την μαζική κάθοδο του ΛΑΟΥ στο γήπεδο. Καθόλου τυχαίο έξαλλου δεν είναι τα μόλις 150 εισιτήρια που δόθηκαν στον πρώτο αγώνα. Οπως επίσης καθόλου τυχαίο δεν είναι που αποφάσισαν να ορίσουν το επόμενο μας παιχνίδι την ερχόμενη Παρασκεύη στις 19:30.

Δεν θα τους την κάνουμε την χάρη αδέλφια. Την Παρασκευή στο γήπεδο του ΘΟΙ θα τους κάνουμε ΟΛΟΥΣ να παραμιλούν. Σαν ΘΥΡΑ 9 ενημερώνουμε από τα σήμερα πως για το παιχνίδι με τον εθνικό λατσιών θα δρομολογηθούν λεωφορεία από όλες τις πόλεις για να μεταφέρουν τον κόσμο στην Λευκωσία. Όσον αφορά το καμάρι του Πράσινου Λαού, ο κεντρικός θα είναι ανοιχτός από νωρίς την Παρασκευή για την κατάλληλη προετοιμασία πριν τον αγώνα. Για αυτό καλούμε όλα τα αδέλφια σε κινητοποίηση για να μην πέφτει καρφίτσα την Παρασκευή.

Εξάλλου η επιτροπή της οργανωμένης μας κερκίδας ήδη τρέχει για τις ετοιμασίες του παιχνιδιού για αυτό καλούμε τον κόσμο και ειδικά τα στελέχη μας να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο για να πάρουν τις θέσεις τους.

Τέλος, καλούμε τους λεβέντες μας οπως μάτωσουν την φανέλα και παλέψουν το ίδιο δυνατά οπως έκαναν τον προηγούμενο αγώνα και να κλείσουν για ακόμα μια φορά τα στόματα. Γιατί έχουμε ομάδα, έχουμε ΛΑΟ.

Για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Υ.Γ Δυναμώστε την ένταση και απολαύστε ένα μικρό δείγμα του τι έγινε στον πρώτο αγώνα της χρονιάς και ετοιμαστείτε για μια παράσταση την Παρασκεύη οπως μόνο εμείς ξέρουμε να προσφέρουμε.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top