ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τον άρπαξαν από Λίβερπουλ και Παρί για 80 εκατ. ευρώ αλλά… ένα γκολ, δύο ασίστ και ΓΚΡΙΝΙΑ!

Τον άρπαξαν από Λίβερπουλ και Παρί για 80 εκατ. ευρώ αλλά… ένα γκολ, δύο ασίστ και ΓΚΡΙΝΙΑ!

Ο Νικολά Πεπέ δεν έχει αρχίσει καλά τη σεζόν και στην Αγγλία γκρινιάζουν. Ο Ιβοριανός κόστισε 80 εκατ. ευρώ στην Άρσεναλ και μέχρι στιγμής τα νούμερά του είναι απογοητευτικά.

Όταν η Άρσεναλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Νικολά Πεπέ πυροδότησε ένα από τα μεγαλύτερα «μπαμ» των τελευταίων ετών. Πρώτον, διότι η συγκεκριμένη ομάδα δεν συνήθιζε να σπρώχνει τόσο χρήμα στο παρελθόν και δεύτερον, γιατί τον Ιβοριανό επιθετικό ήθελαν κλαμπ όπως η Λίβερπουλ και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Κανονιέρηδες του Έμερι, λοιπόν, μπήκαν στο τρυπάκι των 80 εκατ. ευρώ και υπέγραψαν τον παίκτη από τη Λιλ έως το 2024. Ο 24χρονος, πάντως, μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχει αρχίσει τη σεζόν φουριόζος. Αποκορύφωμα των κακών του εμφανίσεων ήταν το ματς της Δευτέρας (30/9) κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δεν έκανε τίποτα ουσιαστικό.

Το ταμείο της Άρσεναλ έχει γράψει -80 εκατ. ευρώ για τον Πεπέ, ενώ εκείνος σε οκτώ παιχνίδια με τη φανέλα της ομάδας του έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ και έχει μοιράσει δύο ασίστ. Στην Αγγλία, που δεν το έχουν και δύσκολο, γκρινιάζουν ήδη για την απόδοσή του.

Ο Ρόι Κιν, μάλιστα, στην ανάλυσή του για το ματς σημείωσε πως ο Μπουκαγιό Σάκα με την εμφάνισή του απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του φάνηκε ότι εκείνος άξιζε τα 80 εκατ. ευρώ και όχι ο Πεπέ. Βέβαια, είναι πολύ νωρίς ακόμα για γρήγορα συμπεράσματα αναφορικά με το μέλλον του πρώην γκολτζή της Λιλ.

sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top