Συμμαχία Πολιτών σε Πρόεδρο: «Aντί να παλινδρομεί από τη μία λύση στην άλλη να αποφασίσει ξεκάθαρα τι θέλει»

Συμμαχία Πολιτών σε Πρόεδρο: «Aντί να παλινδρομεί από τη μία λύση στην άλλη να αποφασίσει ξεκάθαρα τι θέλει»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, «αντί να παλινδρομεί από τη μία λύση στην άλλη» πρέπει να αποφασίσει ξεκάθαρα τι θέλει και να το παρουσιάσει στον κυπριακό λαό, δήλωσε ο Παναγιώτης Σαββίδης της Συμμαχίας Πολιτών, μετά την στρατιωτική παρέλαση στη Λευκωσία.

Με αφορμή τις τουρκικές παραβιάσεις ο κ. Σαββίδης είπε ότι είναι καιρός η Κυβέρνηση να επενδύσει πλέον στο στρατό, στις δυνάμεις ασφαλείας «για να αναχαιτίσουν την οποιαδήποτε απειλή της Άγκυρας».

Ο κ. Σαββίδης υποστήριξε ότι σε ό,τι αφορά τις συνομιλίες γίνονται βεβιασμένες κινήσεις και κινήσεις απελπισίας, όπως τις χαρακτήρισε, σε μια προσπάθεια να διασωθεί μια κατάσταση «που δεν σώζεται με τον δρόμο που έχει πάρει τα τελευταία 45 χρόνια».

Εξέφρασε τέλος περηφάνια για τις δυνάμεις ασφαλείας της Κύπρου, για τους άνδρες και τις γυναίκες της Εθνικής Φρουράς, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Άμυνας και όσους υπερασπίζονται την ανθεκτικότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE