Κινήμα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών: Η ΚΔ το θεμέλιο του αγώνα για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση

Κινήμα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών: Η ΚΔ το θεμέλιο του αγώνα για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση

Η Κυπριακή Δημοκρατία είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο ο κυπριακός λαός θα οικοδομήσει τον αγώνα του για μια δίκαιη, βιώσιμη λύση και επανένωση, δήλωσε το μέλος του Πολιτικού Γραφείου και της Εκτελεστικής Γραμματείας, του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Σταύρος Αλαμπρίτης.


Σε δηλώσεις, μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης, στην Λευκωσία ο κ. Αλαμπρίτης ευχήθηκε χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία που γιορτάζει 59 χρόνια ζωής.

Ο κ. Αλαμπρίτης είπε ακόμη ότι «η σκέψη μας δεν φεύγει και από τον πολίτη αυτού του κράτους και θέλουμε να βελτιωθεί το επίπεδο ευημερίας» του κυπριακού λαού.

«Ιδιαίτερα οι ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού να έχουν μια καλύτερη τύχη», κατέληξε.

Από KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE