Μήνυμα Προέδρου ΔΗΣΥ για Κυπριακή Ανεξαρτησία και τετελεσμένα εισβολής

Μήνυμα Προέδρου ΔΗΣΥ για Κυπριακή Ανεξαρτησία και τετελεσμένα εισβολής

Μήνυμα για την 59η επέτειο της Κυπριακής Ανεξαρτησίας ανήρτησε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, προειδοποιώντας παράλληλα για τον κίνδυνο συμφιλίωσης με τα τετελεσμένα της εισβολής.


«59 χρόνια Κυπριακή Δημοκρατία. Αλλά με την πατρίδα μας εδώ και 45 χρόνια μοιρασμένη. Και δυστυχώς με τον κίνδυνο συμφιλίωσης με τα τετελεσμένα της εισβολής να γίνεται μέρα με τη μέρα πιο ορατός» ανέφερε στο μήνυμά του ο κ. Νεοφύτου.

Aπό ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ακόμη αναπτύξει ουσιαστική επαφή με το σύνολο της υφιστάμενης ηγεσίας της ΕΔΕΚ, η νέα πρόεδρος του κόμματος Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, καλείται μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα σύνθετη μεταβατική περίοδο. Μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε είναι προγραμματισμένο το εκλογικό συνέδριο της ΕΔΕΚ, θα πρέπει να έχει δώσει σαφές δείγμα γραφής, για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να λειτουργήσει το κόμμα, τις πολιτικές της προτεραιότητες και τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE