Μήνυμα Προέδρου ΔΗΣΥ για Κυπριακή Ανεξαρτησία και τετελεσμένα εισβολής

Μήνυμα Προέδρου ΔΗΣΥ για Κυπριακή Ανεξαρτησία και τετελεσμένα εισβολής

Μήνυμα για την 59η επέτειο της Κυπριακής Ανεξαρτησίας ανήρτησε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, προειδοποιώντας παράλληλα για τον κίνδυνο συμφιλίωσης με τα τετελεσμένα της εισβολής.


«59 χρόνια Κυπριακή Δημοκρατία. Αλλά με την πατρίδα μας εδώ και 45 χρόνια μοιρασμένη. Και δυστυχώς με τον κίνδυνο συμφιλίωσης με τα τετελεσμένα της εισβολής να γίνεται μέρα με τη μέρα πιο ορατός» ανέφερε στο μήνυμά του ο κ. Νεοφύτου.

Aπό ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE