Μήνυμα Προέδρου ΔΗΣΥ για Κυπριακή Ανεξαρτησία και τετελεσμένα εισβολής

Μήνυμα Προέδρου ΔΗΣΥ για Κυπριακή Ανεξαρτησία και τετελεσμένα εισβολής

Μήνυμα για την 59η επέτειο της Κυπριακής Ανεξαρτησίας ανήρτησε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, προειδοποιώντας παράλληλα για τον κίνδυνο συμφιλίωσης με τα τετελεσμένα της εισβολής.


«59 χρόνια Κυπριακή Δημοκρατία. Αλλά με την πατρίδα μας εδώ και 45 χρόνια μοιρασμένη. Και δυστυχώς με τον κίνδυνο συμφιλίωσης με τα τετελεσμένα της εισβολής να γίνεται μέρα με τη μέρα πιο ορατός» ανέφερε στο μήνυμά του ο κ. Νεοφύτου.

Aπό ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE