Μήνυμα Προέδρου ΔΗΣΥ για Κυπριακή Ανεξαρτησία και τετελεσμένα εισβολής

Μήνυμα Προέδρου ΔΗΣΥ για Κυπριακή Ανεξαρτησία και τετελεσμένα εισβολής

Μήνυμα για την 59η επέτειο της Κυπριακής Ανεξαρτησίας ανήρτησε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, προειδοποιώντας παράλληλα για τον κίνδυνο συμφιλίωσης με τα τετελεσμένα της εισβολής.


«59 χρόνια Κυπριακή Δημοκρατία. Αλλά με την πατρίδα μας εδώ και 45 χρόνια μοιρασμένη. Και δυστυχώς με τον κίνδυνο συμφιλίωσης με τα τετελεσμένα της εισβολής να γίνεται μέρα με τη μέρα πιο ορατός» ανέφερε στο μήνυμά του ο κ. Νεοφύτου.

Aπό ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έστειλε μήνυμα για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας ο ΠτΔ - Τι ξεκαθάρισε

Έστειλε μήνυμα για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας ο ΠτΔ - Τι ξεκαθάρισε

Σαφές μήνυμα ότι η Κυβέρνηση θα προχωρήσει με τις σωστές θεσμικές και νομικές διαδικασίες για την υλοποίηση των έργων στο λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την ομιλία του στην τελετή θεμελίωσης της νέας πανεπιστημιακής Σχολής του ΤΕΠΑΚ στην πόλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE