Μήνυμα Προέδρου ΔΗΣΥ για Κυπριακή Ανεξαρτησία και τετελεσμένα εισβολής

Μήνυμα Προέδρου ΔΗΣΥ για Κυπριακή Ανεξαρτησία και τετελεσμένα εισβολής

Μήνυμα για την 59η επέτειο της Κυπριακής Ανεξαρτησίας ανήρτησε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, προειδοποιώντας παράλληλα για τον κίνδυνο συμφιλίωσης με τα τετελεσμένα της εισβολής.


«59 χρόνια Κυπριακή Δημοκρατία. Αλλά με την πατρίδα μας εδώ και 45 χρόνια μοιρασμένη. Και δυστυχώς με τον κίνδυνο συμφιλίωσης με τα τετελεσμένα της εισβολής να γίνεται μέρα με τη μέρα πιο ορατός» ανέφερε στο μήνυμά του ο κ. Νεοφύτου.

Aπό ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE