Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα για Ανόρθωση – Έξω ο Φακούντο και ακόμη τρεις

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα για Ανόρθωση – Έξω ο Φακούντο και ακόμη τρεις

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα για το εξ αναβολής ντέρμπι με αντίπαλο την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης (02/10, 18:00), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι «κυανόλευκοι» είναι πανέτοιμοι και αισιοδοξούν ότι αυτή τη φορά θα… «σπάσουν το ρόδι» και θα πάρουν το πρώτο τους φετινό τρίποντο σε ντέρμπι.

Μετά το τέλος της σημερινής (01/10) τελευταίας προπόνησης, ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία έμειναν εκτός ο Ρομπέρζ που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς και οι Περέιρα, Ψύχας και Βολοτίνεν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποσύρθηκαν οι τρεις διεκδικητές της ηγεσίας της ΕΔΕΚ – Στηρίζουν Νίκο Αναστασίου

Αποσύρθηκαν οι τρεις διεκδικητές της ηγεσίας της ΕΔΕΚ – Στηρίζουν Νίκο Αναστασίου

Σε μια συναινετική κίνηση, οι τρεις υποψήφιοι για την ηγεσία της ΕΔΕΚ – Μάριος Χαννίδης, Μορφάκης Σολωμονίδης και Ηλίας Μυριάνθους – ανακοίνωσαν σήμερα την απόσυρσή τους από την κούρσα διαδοχής, ανοίγοντας τον δρόμο για την υποστήριξη κοινής υποψηφιότητας.