ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μία ανάσα από τον ΤΕΛΙΚΟ του Ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ o Λουτσέσκου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία ανάσα από τον ΤΕΛΙΚΟ του Ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ o Λουτσέσκου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και η Αλ-Χιλάλ ταπείνωσαν την Αλ-Σαντ του Τσάβι (1-4) και ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι μία ανάσα από τον τελικό του ασιατικού Champions League!

Μία ανάσα από τον έκτο τελικό ασιατικού Champions League στην ιστορία της είναι η Αλ-Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου, που εντούτοις έχει κατακτήσει μόλις μία φορά το τρόπαιο το μακρινό 1991!

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε να αντιμετωπίσει στον αντίπαλο πάγκο τον Τσάβι, που με την Αλ-Σαντ έψαχνε κι εκείνος την υπέρβαση.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους που άνοιξαν νωρίς το σκορ με αυτογκόλ του Γκομίς (15’), όμως η συνέχεια ήταν παράσταση για έναν ρόλο.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου σκόραρε τέσσερα αναπάντητα γκολ με τους Γκομίς (33’, 60’), Αλ-Μπουλαχί (45’) και Σχαλούμ (67’) και με το 1-4 στον πρώτο ημιτελικό είναι με το ενάμιση πόδι στον τελικό του Champions League, κάτι που αποτέλεσε τον μεγάλο στόχο της διοίκησης της ομάδας από το Ριάντ, όταν προσέλαβαν τον Ρουμάνο κόουτς.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top