Σε απεργιακό κλοιό η Ελλάδα

Σε απεργιακό κλοιό η Ελλάδα

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται στις 2/10 η Ελλάδα καθώς εργατικά συνδικάτα και ομοσπονδίες έχουν προκηρύξει 24ωρη απεργία, διαμαρτυρόμενοι για την κατάθεση του αναπτυξιακού νομοσχεδίου από την κυβέρνηση.

Στο κέντρο της Αθήνας θα πραγματοποιηθούν δύο πορείες.

Η πρώτη στις 10:30 από το ΠΑΜΕ και η δεύτερη μία ώρα αργότερα από την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ.

Ακινητοποιημένο όλο το 24ωρο θα παραμείνει το Μετρό και τα τρένα, ενώ λεωφορεία και τρόλεϊ θα κυκλοφορούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, τραπεζικοί υπάλληλοι, οικοδόμοι και εκπαιδευτικοί συμμετέχουν στην απεργία ενώ δεμένα θα μείνουν και τα πλοία στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE