Σε απεργιακό κλοιό η Ελλάδα

Σε απεργιακό κλοιό η Ελλάδα

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται στις 2/10 η Ελλάδα καθώς εργατικά συνδικάτα και ομοσπονδίες έχουν προκηρύξει 24ωρη απεργία, διαμαρτυρόμενοι για την κατάθεση του αναπτυξιακού νομοσχεδίου από την κυβέρνηση.

Στο κέντρο της Αθήνας θα πραγματοποιηθούν δύο πορείες.

Η πρώτη στις 10:30 από το ΠΑΜΕ και η δεύτερη μία ώρα αργότερα από την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ.

Ακινητοποιημένο όλο το 24ωρο θα παραμείνει το Μετρό και τα τρένα, ενώ λεωφορεία και τρόλεϊ θα κυκλοφορούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, τραπεζικοί υπάλληλοι, οικοδόμοι και εκπαιδευτικοί συμμετέχουν στην απεργία ενώ δεμένα θα μείνουν και τα πλοία στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE