ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα υπάρξει τόνωση ΠΑΝΤΟΥ, αν ΣΠΑΣΟΥΝ την έδρα…

Θα υπάρξει τόνωση ΠΑΝΤΟΥ, αν ΣΠΑΣΟΥΝ την έδρα…

Δεύτερο ματς, μέσα σε διάστημα πέντε ημερών, δίδει στη Λάρνακα ο Απόλλωνας. Αντιμετωπίζοντας την Ανόρθωση εκτός έδρας το απόγευμα (18.00, Cablenet), θα «ξοφλήσει» με τα εξ αναβολής παιχνίδι, που δεν έδωσε τον Αύγουστο λόγω Ευρώπης.

Την περασμένη Παρασκευή έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το «ΑΕΚ Αρένα», αποτέλεσμα που δεν τους χάλασε, αλλά δεν τους προκάλεσε και μεγάλη ικανοποίηση.

Για να αλλάξει η διάθεση του κόσμου, αλλά και για να υπάρξει τόνωση στην ψυχολογίας των παιχτών, θα πρέπει οι κυανόλευκοι της Λεμεσού, να καταφέρουν να αποδράσουν με νίκη από την έδρα της Ανόρθωσης.

Όμως και βαθμολογικά, ούτε που θέλουν να σκέφτονται ότι θα φύγουν με άδεια χέρια. Επειδή θα μείνουν έξι βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση.

Πολλοί τους υποτιμούν λίγο, επειδή μέχρι στιγμής δεν εκπέμπουν την εικόνα ομάδας, που είναι ικανή για μεγάλα πράγματα στη φετινή σεζόν. Η πραγματικότητα είναι ότι έχουν μια σειρά από αδυναμίες, ωστόσο δεν είναι χαμένοι από χέρι, στην αναμέτρηση με την Κυρία. Έστω κι αν αντίπαλος τους, βρίσκεται σε καλύτερο μομέντουμ.

Στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας, προστίθεται ο Μάριος Αντωνιάδης. Ο Κύπριος διεθνής ήταν έξω με την ΑΕΚ, επειδή υπήρξε άτυπη συμφωνία μεταξύ των δυο ομάδων, να μην παίζει στα μεταξύ τους παιχνίδια. Δεν περιμένουμε ότι θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα ο Μάριος Αντωνιάδης.

Οι Ρομπέρζ (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής), Φακούντο και Ψύχας έμειναν έξω. Όπως και ο Φιλανδός τερματοφύλακας Βολοτίνεν, στον πάγκο αναπληρωματικός θα είναι ο Δημήτρης Δημητρίου (από την Ανόρθωση τον απέκτησε το καλοκαίρι ο Απόλλωνας).

Εκτιμούμε ότι αν κάμει αλλαγή ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς, θα είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Λογικά θα προσθέσει τρίτο παίχτη και θα… αφαιρέσει έναν κεντρικό επιθετικό (λογικά τον Σαρδινέρο), με τους Μάρκοβιτς, Μ’ Μπιντά και Παπουλή, να διεκδικούν είσοδο στο αρχικό σχήμα.

Ο Εμίλιο Ενσούε έπαιξε αλλαγή για 20 λεπτά με την ΑΕΚ. Όχι στην κλασική του θέση (δεξιά πτέρυγα), αλλά αρχικά ως δεύτερος επιθετικός και στο τελευταίο δεκάλεπτο ως αριστερός μπακ.

Θα είναι έκπληξη πάντως, να δούμε τον Ισπανό άσο (προχθες ήταν τα 30α του γενέθλια) στο αρχικό σχήμα, να καλύπτει μια απ’ αυτές τις δυο θέσεις. Δηλώνει παρών ο Γιώργος Βασιλείου, αποδείχθηκε επιπόλαιος, ένας μικροτραυματισμός που είχε στο 80ο λεπτό του αγώνα με την ΑΕΚ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top