Αυτή είναι η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της 14χρονης που εξαφανίστηκε από το σχολείο της στη Λάρνακα

Αυτή είναι η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της 14χρονης που εξαφανίστηκε από το σχολείο της στη Λάρνακα

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια των πολιτών για εντοπισμό της NGUYEN TRAN THUONG, 14 ετών, από το Βιετνάμ, η οποία ελλείπει από σήμερα το πρωί, στη Λάρνακα.


Η 14χρονη, περιγράφεται ως μέτριας σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά και την τελευταία φορά που θεάθηκε, φορούσε άσπρη κοντομάνικη φανέλα και μπλε μακρύ παντελόνι (σχολικά ρούχα).


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE