Αυτή είναι η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της 14χρονης που εξαφανίστηκε από το σχολείο της στη Λάρνακα

Αυτή είναι η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της 14χρονης που εξαφανίστηκε από το σχολείο της στη Λάρνακα

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια των πολιτών για εντοπισμό της NGUYEN TRAN THUONG, 14 ετών, από το Βιετνάμ, η οποία ελλείπει από σήμερα το πρωί, στη Λάρνακα.


Η 14χρονη, περιγράφεται ως μέτριας σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά και την τελευταία φορά που θεάθηκε, φορούσε άσπρη κοντομάνικη φανέλα και μπλε μακρύ παντελόνι (σχολικά ρούχα).


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE