Αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας ενέκρινε το Υπουργικό

Αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας ενέκρινε το Υπουργικό

Το σχέδιο δράσης για τον εκσυγχρονισμό και την αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας μετά την ανοικτή διαβούλευση που προηγήθηκε, ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως δήλωσε η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Κλέλια Βασιλείου.

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους στο Προεδρικό, μετά την συνεδρία του Υπουργικού, η κ. Βασιλείου είπε ότι η αναδιοργάνωση των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας είναι επιβεβλημένη και για τον σκοπό αυτό χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο με 7,4 εκ. ευρώ.
 
Η πλήρης ανάλυση του σχεδίου θα δημοσιοποιηθεί, πρόσθεσε, από την Υπουργό Εργασίας τις επόμενες μέρες.
 
Η κ. Βασιλείου ανέφερε επίσης ότι σήμερα η Υπουργός Εργασίας κατέθεσε πρόταση σχετική με την αποφόρτιση των Ταμείων Κοινωνικών Ασφαλίσεων παρέχοντας τη δυνατότητα πληρωμής των εισφορών του Ταμείου μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών, διευκολύνοντας έτσι φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις ουρές στα επαρχιακά Γραφεία.

ΑΠΟ: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE