Ο λόγος που έμεινε ΕΚΤΟΣ αποστολής του ντέρμπι με την Ανόρθωση ο Γιούστε

Ο λόγος που έμεινε ΕΚΤΟΣ αποστολής του ντέρμπι με την Ανόρθωση ο Γιούστε

Ο Γιούστε έμεινε εκτός αποστολής από το σημερινό ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει:

«Εκτός αποστολής για τον σημερινό αγώνα έμεινε ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός Έκτορ Γιούστε, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις κατα την διάρκεια της τελευταίας προπόνησης.

Ο ποδοσφαιριστής προσπάθησε να δοκιμάσει να προπονηθεί εκ νεου το πρωι της Τετάρτης σε ειδικό πρόγραμμα, χωρίς ωστόσο να ανταποκριθεί και έτσι αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί για αποφυγή επιδείνωσης του προβλήματος».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE