ΔΙΕΘΝΗ

Τον Απρίλιο οι Τ/Κ θα στείλουν τον Ακιντζί σπίτι του, σύμφωνα με αρθρογράφο της Γενί Τσαγ

Τον Απρίλιο οι Τ/Κ θα στείλουν τον Ακιντζί σπίτι του, σύμφωνα με αρθρογράφο της Γενί Τσαγ

Τον Απρίλιο οι Τ/Κ θα στείλουν τον Τ/Κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί στο σπίτι του, εκτιμά αρθρογράφος της εθνικιστικής ισλαμικής εφημερίδας Γενί Τσαγ αναφέροντας ότι “ο Μουσταφά Ακιντζί προσπαθώντας να ‘εκλεγεί’ κρατά τη διαδικασία του Κυπριακού ζωντανή.

Ο αρθρογράφος της Γενί Τσαγ, ο Χουσεϊν Ματζίτ Γιουσούφ σε άρθρο του υπό τον τίτλο ‘΄Για το τίποτα τραβάει κουπί ο Ακιντζί”, αναφέρει ότι “ο Μουσταφά Ακιντζί προσπαθώντας να ‘εκλεγεί’ κρατά τη διαδικασία Κυπριακού ζωντανή”, υποστηρίζοντας ότι “ωστόσο οι Τ/Κ δεν είναι ικανοποιημένοι από εκείνον και τον Απρίλιο θα πάει σπίτι του”.

“Παρόλο που μετά το Κρανς Μοντάνα κατέρρευσαν οι συνομιλίες για ομοσπονδία και δηλώθηκε ότι δεν μπορεί να υπάρξει επιστροφή στις ίδιες παραμέτρους, ο Ακιντζί έχει αρπαχτεί από τις παραμέτρους του ΟΗΕ”, αναφέρει ο Τούρκος αρθρογράφος κατηγορώντας τον Μουσταφά Ακιντζί ότι “κρύβει τις πραγματικότητες από τον λαό και κινείται σκεπτόμενος μόνο την καρέκλα του και το μέλλον του”. “Πρέπει το συντομότερο να απαλλαγούμε από τη γελοιότητα των συνομιλιών και να καταναλώσουμε την ενέργειά μας σε λύση δύο κρατών, εάν μπορεί να γίνει. Αν δεν μπορεί να γίνει ούτε αυτό, πρέπει να ξεκινήσουμε εκστρατεία για αναγνώριση της ‘τδβκ’”, αναφέρει.

ΑΠΟ: ΚΥΠΕ 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top