Ανοιχτά της Πάφου και το γεωτρύπανο Γιαβούζ

Ανοιχτά της Πάφου και το γεωτρύπανο Γιαβούζ

Ανοιχτά της Πάφου κατευθυνόμενο προς το τουρκικό γεωτρύπανο Φατίχ βρίσκεται και το δεύτερο τουρκικό γεωτρύπανο Γιαβούζ σύμφωνα με την Marine Traffic την ιστοσελίδα μέσα από την οποία φαίνονται οι κινήσεις των πλοίων διεθνώς. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ είχε δηλώσει προ ημερών ότι “τις επόμενες μέρες το Γιαβούζ θα ξεκινήσει τη γεώτρηση του στο νέο σημείο”. Το Γιαβούζ αφού είχε ολοκληρώσει τη γεώτρηση του ανοιχτά της Καρπασίας είχε επιστρέψει στο λιμάνι της Μερσίνας αναμένοντας οδηγίες για την επόμενη γεώτρηση του.

 ΑΠΟ: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE