ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τοποθετείται για τον φωτισμό ο Δήμος- 'Δεν λήφθηκε καμία αναφορά'

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τοποθετείται για τον φωτισμό ο Δήμος- 'Δεν λήφθηκε καμία αναφορά'

Οι λαμπτήρες οδικού φωτισμού στην οδό 1ης Απριλίου, όπου συνέβη το θανατηφόρο ατύχημα την Τρίτη 01/10/19, είχαν αναβαθμιστεί από τον Μάρτιο του 2018, αναφέρει ο Δήμος Λεμεσού.

Στην ανακοίνωση ο Δήμος Λεμεσού τοποθετείται σχετικά με πληροφορίες που είδαν το 'φως' της δημοσιότητας για το επίπεδο φωτισμού στην οδό όπου συνέβη το τραγικό ατύχημα.

Σύμφωνα με τον Δήμο, στις 24 Οκτωβρίου 2017, η Αστυνομία Λεμεσού απέστειλε επιστολή στο Δήμο Λεμεσού με την οποία ζητούσε βελτίωση των επιπέδων φωτισμού σε συγκεκριμένα σημεία της οδού 1ης Απριλίου και ο Δήμος με επιστολή του ημερομηνίας 14 Δεκεμβρίου 2017 προς την ΑΗΚ Λεμεσού, ζήτησε την αναβάθμιση των λαμπτήρων οδικού φωτισμού στα σημεία, πράγμα που έγινε στις 12 Μαρτίου 2018, όπως αναφέρεται.

«Μετά την αντικατάσταση των λαμπτήρων δεν λήφθηκε καμία αναφορά από την Αστυνομία για ελλείμματα στα επίπεδα του φωτισμού στη συγκεκριμένη περιοχή», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΠΟ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE