ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τοποθετείται για τον φωτισμό ο Δήμος- 'Δεν λήφθηκε καμία αναφορά'

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τοποθετείται για τον φωτισμό ο Δήμος- 'Δεν λήφθηκε καμία αναφορά'

Οι λαμπτήρες οδικού φωτισμού στην οδό 1ης Απριλίου, όπου συνέβη το θανατηφόρο ατύχημα την Τρίτη 01/10/19, είχαν αναβαθμιστεί από τον Μάρτιο του 2018, αναφέρει ο Δήμος Λεμεσού.

Στην ανακοίνωση ο Δήμος Λεμεσού τοποθετείται σχετικά με πληροφορίες που είδαν το 'φως' της δημοσιότητας για το επίπεδο φωτισμού στην οδό όπου συνέβη το τραγικό ατύχημα.

Σύμφωνα με τον Δήμο, στις 24 Οκτωβρίου 2017, η Αστυνομία Λεμεσού απέστειλε επιστολή στο Δήμο Λεμεσού με την οποία ζητούσε βελτίωση των επιπέδων φωτισμού σε συγκεκριμένα σημεία της οδού 1ης Απριλίου και ο Δήμος με επιστολή του ημερομηνίας 14 Δεκεμβρίου 2017 προς την ΑΗΚ Λεμεσού, ζήτησε την αναβάθμιση των λαμπτήρων οδικού φωτισμού στα σημεία, πράγμα που έγινε στις 12 Μαρτίου 2018, όπως αναφέρεται.

«Μετά την αντικατάσταση των λαμπτήρων δεν λήφθηκε καμία αναφορά από την Αστυνομία για ελλείμματα στα επίπεδα του φωτισμού στη συγκεκριμένη περιοχή», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΠΟ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE