«Τσάκωσαν» τον Αργυρό με γυναικεία παρουσία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Τσάκωσαν» τον Αργυρό με γυναικεία παρουσία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με γυναικεία παρουσία στο πλευρό του, «πιάστηκε» να κυκλοφορεί τις προηγούμενες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Τις φωτογραφίες εξασφάλισε το Gossip-tv.gr το οποίο και τις παρουσιάζει.

Όπως θα δείτε, αν και μεταξύ των δύο υπάρχει μια ευδιάκριτη οικειότητα, διατηρούσαν τις ανάλογες αποστάσεις σε δημόσιους χώρους. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο τραγουδιστής δεν δίνει πολλά δικαιώματα για να σχολιάζεται η προσωπική του ζωή.

Πάντως, προς το παρόν είναι άγνωστα τα στοιχεία της κοπέλας που βρίσκεται στο πλευρό του τραγουδιστή, ωστόσο πιστεύεται ότι πρόκειται για την νέα σχέση του.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE