ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΦΟΥ: Διαμαρτυρία γονέων φοιτητών για την κατάργηση της πτήσης ΠΑΦΟΣ-ΑΘΗΝΑ

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΦΟΥ: Διαμαρτυρία γονέων φοιτητών για την κατάργηση της πτήσης ΠΑΦΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Εκδήλωση διαμαρτυρίας από πολίτες, κυρίως γονείς φοιτητών, για την κατάργηση της πτήσης Πάφος – Αθήνα.

 

Οι πολίτες θα αποκόψουν στις 17:00 το απόγευμα (04/10) συμβολικά την κυκλοφορία στον δρόμο Πάφου- Αεροδρομίου στην είσοδο του Διεθνούς Αερολιμένα Πάφου, σε μια προσπάθεια να στείλουν το μήνυμα τόσο προς την Πολιτεία όσο και προς τους διαχειριστές των αεροδρομίων αλλά και προς τις εταιρείες για την αναγκαιότητα της δρομολόγησης πτήσεων που θα συνδέουν εκ νέου την Πάφο με την Αθήνα.

Σημειώνεται πως η πτήση είχε καταργηθεί περίπου πριν από ένα χρόνο.

Γονείς φοιτητών επικαλούνται τα αυξημένα κόστη για τη μετάβαση των παιδιών τους μέσω του αεροδρομίου Λάρνακας και ζητούν επανεξέταση του θέματος.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.