ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΦΟΥ: Διαμαρτυρία γονέων φοιτητών για την κατάργηση της πτήσης ΠΑΦΟΣ-ΑΘΗΝΑ

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΦΟΥ: Διαμαρτυρία γονέων φοιτητών για την κατάργηση της πτήσης ΠΑΦΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Εκδήλωση διαμαρτυρίας από πολίτες, κυρίως γονείς φοιτητών, για την κατάργηση της πτήσης Πάφος – Αθήνα.

 

Οι πολίτες θα αποκόψουν στις 17:00 το απόγευμα (04/10) συμβολικά την κυκλοφορία στον δρόμο Πάφου- Αεροδρομίου στην είσοδο του Διεθνούς Αερολιμένα Πάφου, σε μια προσπάθεια να στείλουν το μήνυμα τόσο προς την Πολιτεία όσο και προς τους διαχειριστές των αεροδρομίων αλλά και προς τις εταιρείες για την αναγκαιότητα της δρομολόγησης πτήσεων που θα συνδέουν εκ νέου την Πάφο με την Αθήνα.

Σημειώνεται πως η πτήση είχε καταργηθεί περίπου πριν από ένα χρόνο.

Γονείς φοιτητών επικαλούνται τα αυξημένα κόστη για τη μετάβαση των παιδιών τους μέσω του αεροδρομίου Λάρνακας και ζητούν επανεξέταση του θέματος.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE