ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΦΟΥ: Διαμαρτυρία γονέων φοιτητών για την κατάργηση της πτήσης ΠΑΦΟΣ-ΑΘΗΝΑ

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΦΟΥ: Διαμαρτυρία γονέων φοιτητών για την κατάργηση της πτήσης ΠΑΦΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Εκδήλωση διαμαρτυρίας από πολίτες, κυρίως γονείς φοιτητών, για την κατάργηση της πτήσης Πάφος – Αθήνα.

 

Οι πολίτες θα αποκόψουν στις 17:00 το απόγευμα (04/10) συμβολικά την κυκλοφορία στον δρόμο Πάφου- Αεροδρομίου στην είσοδο του Διεθνούς Αερολιμένα Πάφου, σε μια προσπάθεια να στείλουν το μήνυμα τόσο προς την Πολιτεία όσο και προς τους διαχειριστές των αεροδρομίων αλλά και προς τις εταιρείες για την αναγκαιότητα της δρομολόγησης πτήσεων που θα συνδέουν εκ νέου την Πάφο με την Αθήνα.

Σημειώνεται πως η πτήση είχε καταργηθεί περίπου πριν από ένα χρόνο.

Γονείς φοιτητών επικαλούνται τα αυξημένα κόστη για τη μετάβαση των παιδιών τους μέσω του αεροδρομίου Λάρνακας και ζητούν επανεξέταση του θέματος.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE