Σκληρός ο Θεοφάνους με την παίκτρια της Ασλανίδου – «Δεν ξέρεις καθόλου να τραγουδάς» – VIDEO

Σκληρός ο Θεοφάνους με την παίκτρια της Ασλανίδου – «Δεν ξέρεις καθόλου να τραγουδάς» – VIDEO

Η Κυριακή Νικολάου λοιπόν, που τραγούδησε «Το δίκιο μου» της Γιώτας Νέγκα, άκουσε πολύ αυστηρή κριτική από τον Κύπριο συνθέτη, ο οποίος μεταξύ άλλων της είπε ότι δεν ξέρει να τραγουδάει αλλά μόνο να φωνάζει.

Ωστόσο στην συνέχεια της είπε ότι είναι η μόνη λαϊκή τραγουδίστρια που υπάρχει στο σόου και πως θα ήταν καλά να την έχουν στην παρέα τους.

Σημειώνεται ότι εν τέλει η Κυριακή, δεν πέρασε στα live του σόου.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE