Σκληρός ο Θεοφάνους με την παίκτρια της Ασλανίδου – «Δεν ξέρεις καθόλου να τραγουδάς» – VIDEO

Σκληρός ο Θεοφάνους με την παίκτρια της Ασλανίδου – «Δεν ξέρεις καθόλου να τραγουδάς» – VIDEO

Η Κυριακή Νικολάου λοιπόν, που τραγούδησε «Το δίκιο μου» της Γιώτας Νέγκα, άκουσε πολύ αυστηρή κριτική από τον Κύπριο συνθέτη, ο οποίος μεταξύ άλλων της είπε ότι δεν ξέρει να τραγουδάει αλλά μόνο να φωνάζει.

Ωστόσο στην συνέχεια της είπε ότι είναι η μόνη λαϊκή τραγουδίστρια που υπάρχει στο σόου και πως θα ήταν καλά να την έχουν στην παρέα τους.

Σημειώνεται ότι εν τέλει η Κυριακή, δεν πέρασε στα live του σόου.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE