Σκληρός ο Θεοφάνους με την παίκτρια της Ασλανίδου – «Δεν ξέρεις καθόλου να τραγουδάς» – VIDEO

Σκληρός ο Θεοφάνους με την παίκτρια της Ασλανίδου – «Δεν ξέρεις καθόλου να τραγουδάς» – VIDEO

Η Κυριακή Νικολάου λοιπόν, που τραγούδησε «Το δίκιο μου» της Γιώτας Νέγκα, άκουσε πολύ αυστηρή κριτική από τον Κύπριο συνθέτη, ο οποίος μεταξύ άλλων της είπε ότι δεν ξέρει να τραγουδάει αλλά μόνο να φωνάζει.

Ωστόσο στην συνέχεια της είπε ότι είναι η μόνη λαϊκή τραγουδίστρια που υπάρχει στο σόου και πως θα ήταν καλά να την έχουν στην παρέα τους.

Σημειώνεται ότι εν τέλει η Κυριακή, δεν πέρασε στα live του σόου.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ξένους ηγέτες θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο Παρίσι, όπου βρίσκεται από χθες το βράδυ, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE