Σκληρός ο Θεοφάνους με την παίκτρια της Ασλανίδου – «Δεν ξέρεις καθόλου να τραγουδάς» – VIDEO

Σκληρός ο Θεοφάνους με την παίκτρια της Ασλανίδου – «Δεν ξέρεις καθόλου να τραγουδάς» – VIDEO

Η Κυριακή Νικολάου λοιπόν, που τραγούδησε «Το δίκιο μου» της Γιώτας Νέγκα, άκουσε πολύ αυστηρή κριτική από τον Κύπριο συνθέτη, ο οποίος μεταξύ άλλων της είπε ότι δεν ξέρει να τραγουδάει αλλά μόνο να φωνάζει.

Ωστόσο στην συνέχεια της είπε ότι είναι η μόνη λαϊκή τραγουδίστρια που υπάρχει στο σόου και πως θα ήταν καλά να την έχουν στην παρέα τους.

Σημειώνεται ότι εν τέλει η Κυριακή, δεν πέρασε στα live του σόου.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE