Σκληρός ο Θεοφάνους με την παίκτρια της Ασλανίδου – «Δεν ξέρεις καθόλου να τραγουδάς» – VIDEO

Σκληρός ο Θεοφάνους με την παίκτρια της Ασλανίδου – «Δεν ξέρεις καθόλου να τραγουδάς» – VIDEO

Η Κυριακή Νικολάου λοιπόν, που τραγούδησε «Το δίκιο μου» της Γιώτας Νέγκα, άκουσε πολύ αυστηρή κριτική από τον Κύπριο συνθέτη, ο οποίος μεταξύ άλλων της είπε ότι δεν ξέρει να τραγουδάει αλλά μόνο να φωνάζει.

Ωστόσο στην συνέχεια της είπε ότι είναι η μόνη λαϊκή τραγουδίστρια που υπάρχει στο σόου και πως θα ήταν καλά να την έχουν στην παρέα τους.

Σημειώνεται ότι εν τέλει η Κυριακή, δεν πέρασε στα live του σόου.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE