Επιστροφή και… ανάσες – Ο παίκτης που ΠΑΙΡΝΕΙ νέα πτήση το Σάββατο

Επιστροφή και… ανάσες – Ο παίκτης που ΠΑΙΡΝΕΙ νέα πτήση το Σάββατο

Γύρω στις 21:15 τελικά αναχώρησε από το αεροδρόμιο Σεβίλλης η πτήση της αποστολής του ΑΠΟΕΛ με προορισμό το αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που μας δόθηκε οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ έχουν πάρει ρεπό το Σαββατοκυριάκο από τον Τόμας Ντολ, με τον Γερμανό κόουτς να περιμένει αυτούς που δεν θα έχουν υοχρεώσεις και αυτούς που δεν έχουν πάρει άδεια (βλέπε Ντε Βινσέντι) την ερχόμενη Δευτέρα στο προπονητικό κέντρο «Pari Match Αρχάγγελος».

Μάλιστα δε, υπάρχουν και παίκτες που μέσα στα προσεχή 24ωρα θα αναχωρήσουν και θα ενσωματωθούν με τις εθνικές ομάδες της χώρας τους.

Ο Τάμαρι θα αναχωρήσει αύριο, Σάββατο, για την Ιορδανία, μιας και έχει υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Διαβάστε επίσης: 

Πρόεδρος άλλης Κυπριακής ομάδας Α΄ κατηγορίας στην πτήση της αποστολής του ΑΠΟΕΛ – Είδε και το ματς με Σεβίλλη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Σεβίλλη… έλαβε τέλος και επιστρέφει στη βάση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η στρατηγική της Κύπρου για τη Γάζα: Ανθρωπισμός, ασφάλεια και ανασυγκρότηση

Η στρατηγική της Κύπρου για τη Γάζα: Ανθρωπισμός, ασφάλεια και ανασυγκρότηση

Η Κύπρος φιλοδοξεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεταπολεμική ανοικοδόμηση της Γάζας, προτείνοντας ένα σχέδιο έξι σημείων που στοχεύει στην ανθρωπιστική στήριξη, την ασφάλεια και την ανασυγκρότηση της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE