ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εγκωμίτης: «Μας επηρέασαν» – Μίλησε και για ΑΕΚ

Εγκωμίτης: «Μας επηρέασαν» – Μίλησε και για ΑΕΚ

Ο προπονητής του Εθνικού Άχνας, Γιώτης Εγκωμίτης, μιλώντας με το πέρας της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, στη συνέντευξη τύπου, είπε τα εξής: 

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, ξέραμε ότι είχε προβλήματα απουσιών και πιστεύαμε ότι θα έχανε κάτι από την δυναμικότητα της και θα είχαμε κάτι καλό. Αυτό έγινε μέχρι το 44′ όταν ήμασταν ανταγωνιστικοί και βγάλαμε μια καλή εικόνα. Τα γκολ που δεχθήκαμε στο φινάλε του ημιχρόνου μας επηρεάσαν, αυτό φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ φοβισμένα.

Κάναμε πολλά λάθη και η ΑΕΚ κυριάρχησε και μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ. Στα τρία παιχνίδια που κάναμε μέχρι σήμερα δεν κάναμε τόσα λάθη. Έχουμε διακοπή και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να έχουμε την καλή εικόνα των πρώτων 44 λεπτών. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ που είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί και αυτό θα κάνει και φέτος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top