ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο ένας «καίγεται» και ο άλλος στα… πάνω του

Ο ένας «καίγεται» και ο άλλος στα… πάνω του

Μία σπουδαία αναμέτρηση από κάθε άποψη αναμένεται ότι θα είναι αυτή του Σαββάτου (05-10) στο «Παφιακό Στάδιο – Στέλιος Κυριακίδης» η ώρα 18:15 μεταξύ της Πάφος FC και της Ομόνοιας για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Μετά τις τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της τρέχουσας σεζόν η Πάφος FC, αν και ξεκίνησε με αρκετές φιλοδοξίες και ψηλούς στόχους, είναι στην 8η θέση με 3 βαθμούς, με το ρεπορτάζ εδώ και μέρες να ασχολείται με το ότι κρίνεται το μέλλον του προπονητή, Ζέλικο Κόπιτς, πιθανότατα στο πως θα παρουσιαστεί η ομάδα, αλλά και στο αποτέλεσμα που θα έχει απέναντι στην Ομόνοια.

Σίγουρα, το πρόγραμμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ήταν αρκετά δύσκολο για την Πάφο FC απέναντι στις παραδοσιακά μεγάλες ομάδες, αλλά με τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι, αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι μπορεί η ομάδα για το κάτι μεγάλο.

Από την άλλη, χωρίς πολλά και μεγάλα λόγια, αλλά μέσα από δουλειά και προσγειωμένα μυαλά, η Ομόνοια πάει στην Πάφο για να συνεχίσει το αήττητο της, θέλοντας να αποδράσει από εκεί με το τρίποντο, που θα την διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετά και από αυτή την αγωνιστική.

Ο Χένινγκ Μπεργκ χωρίς σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα αναμένεται να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα για το διπλό και την Ομόνοια να μένει μόνη στην κορυφή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Μονή Αββακούμ: Ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου για κατάθεση οι μοναχοί

Ήβη Αδάμου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της στην πολύχρωμη Κοπεγχάγη



Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνει στις 10.30 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για την τελευταία συνάντηση-όπως τουλάχιστον γνωρίζουμε μέχρι στιγμής-με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top