ΛΕΜΕΣΟΣ: 27χρονος τραυματίστηκε σοβαρά – Ιμάντας πλυντηρίου τράβηξε το χέρι του και τον ακρωτηρίασε

ΛΕΜΕΣΟΣ: 27χρονος τραυματίστηκε σοβαρά – Ιμάντας πλυντηρίου τράβηξε το χέρι του και τον ακρωτηρίασε

Νέο περιστατικό τραυματισμού σημειώθηκε την Παρασκευή 04/10 στην Λεμεσό όπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ένας 27χρονος από την Ινδία τραυματίστηκε σοβαρά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 27χρονος εργαζόταν σε καθαριστήριο και ένας ιμάντας πλυντηρίου τράβηξε το χέρι του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και να ακρωτηριαστεί αργότερα στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε αρχικά σε κλινική και αργότερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και ακρωτηριάστηκε

Ο Αστυνομικός σταθμός των Πολεμιδίων συνεχίζει τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE