ΛΕΜΕΣΟΣ: 27χρονος τραυματίστηκε σοβαρά – Ιμάντας πλυντηρίου τράβηξε το χέρι του και τον ακρωτηρίασε

ΛΕΜΕΣΟΣ: 27χρονος τραυματίστηκε σοβαρά – Ιμάντας πλυντηρίου τράβηξε το χέρι του και τον ακρωτηρίασε

Νέο περιστατικό τραυματισμού σημειώθηκε την Παρασκευή 04/10 στην Λεμεσό όπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ένας 27χρονος από την Ινδία τραυματίστηκε σοβαρά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 27χρονος εργαζόταν σε καθαριστήριο και ένας ιμάντας πλυντηρίου τράβηξε το χέρι του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και να ακρωτηριαστεί αργότερα στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε αρχικά σε κλινική και αργότερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και ακρωτηριάστηκε

Ο Αστυνομικός σταθμός των Πολεμιδίων συνεχίζει τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE