ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 23χρονου για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 23χρονου για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας

Στη σύλληψη 23χρονου προχώρησε η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής περιουσίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Της σύλληψης του 23χρονου προηγήθηκε έρευνα σε οικία που διαμένει στην επαρχία Πάφου, όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια μεταξύ άλλων, 20 κινητά τηλέφωνα, έξι δέσμες κλειδιών και ένα λιβέρι.

Εναντίον του 23χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE