ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 23χρονου για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 23χρονου για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας

Στη σύλληψη 23χρονου προχώρησε η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής περιουσίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Της σύλληψης του 23χρονου προηγήθηκε έρευνα σε οικία που διαμένει στην επαρχία Πάφου, όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια μεταξύ άλλων, 20 κινητά τηλέφωνα, έξι δέσμες κλειδιών και ένα λιβέρι.

Εναντίον του 23χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE