ΕΛΛΑΔΑ: Συνάντηση Μητσοτάκη - Πομπέο στο Μαξίμου

ΕΛΛΑΔΑ: Συνάντηση Μητσοτάκη - Πομπέο στο Μαξίμου

Στο Μέγαρο Μαξίμου μετέβη υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο ο οποίος συναντάται με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στη συνέχεια ο κ. Πομπέο αναμένεται, σύμφωνα με το πρόγραμμα, να μεταβεί στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας όπου θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, ενώ ακολούθως θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Εξωτειρκών Νίκο Δένδια στο υπουργείο Εξωτερικών. Με τον Έλληνα ομόλογό του θα υπογράψουν την επικαιροποιημένη Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας . Αμέσως μετά, οι δύο υπουργοί Εξωτερικών θα προβούν σε κοινές δηλώσεις.

Το απόγευμα, ο Μ. Πομπέο θα εκφωνήσει ομιλία στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ενώ αύριο θα αναχωρήσει από την Αθήνα για τις ΗΠΑ.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE