Αγγλία: Τρομακτικό ατύχημα – 30χρονος μπήκε σε βιτρίνα καταστήματος (VIDEO)

Αγγλία: Τρομακτικό ατύχημα – 30χρονος μπήκε σε βιτρίνα καταστήματος (VIDEO)

Τρομακτικό ατύχημα σημειώθηκε στο Foleshill της Αγγλίας την Πέμπτη 03/10, όπου ένα όχημα πέρασε με κόκκινο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο διερχόμενο και να καταλήξει στην βιτρίνα ενός καταστήματος.

Η αστυνομία αποκάλυψε ότι ο οδηγός της BMW, ο οποίος έσπασε τα περιφράγματα του καταστήματος  Peri Peri, καλύφθηκε από τούβλα και θραύσματα και εγκατέλειψε τη σκηνή.

Ένας μάρτυρας λέει ότι ο παραβάτης οδηγός προσπάθησε να περάσει με κόκκινο στο σταυροδρόμι καθώς άλλαξαν τα φανάρια, με σοβαρές συνέπειες.

Πρόκειται για άνδρα 30 ετών, ο οποίος κατάφερε να βγει από το όχημα. Η Αστυνομία τον εντόπισε και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Coventry & Warwickshire.

Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.