Υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για τον… πράσινο λαό για το παιχνίδι με την Πάφο FC – Ανοίγουν ταμεία

Υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για τον… πράσινο λαό για το παιχνίδι με την Πάφο FC – Ανοίγουν ταμεία

Επίσημη ενημέρωση από την Ομόνοια αναφέρει: 

«Από τα ταμεία του σταδίου “Στέλιος Κυριακίδης” θα διατίθενται τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα με την Πάφο, ο οποίος αρχίζει στις 18:00.

Έχει απομείνει περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων.

Τα ταμεία του σταδίου θα ανοίξουν στις 16:00.

Κάρτες Φιλάθλου θα γίνονται στο Κλειστό Αφροδίτη (δίπλα από το γήπεδο, από τις 16:00), όπως και Online: https://theasis.cy.net/koa/

Οι τιμές των εισιτηρίων όπως έχουν καθοριστεί από την γηπεδούχο ομάδα είναι:

Κανονικό: 15 ευρώ
Μαθητικό: 10 ευρώ
Παιδικό: Δωρεάν για παιδιά κάτω των 14 χρονών. Είναι απαραίτητη η εξασφάλιση εισιτηρίου, είτε κατά την προπώληση, είτε και από τα ταμεία του γηπέδου την ημέρα του αγώνα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE