ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ένα ΠΡΟΒΛΗΜΑ και πιο ενισχυμένη για την… «ΑΠΟΔΡΑΣΗ»

Με ένα ΠΡΟΒΛΗΜΑ και πιο ενισχυμένη για την… «ΑΠΟΔΡΑΣΗ»

Εκτός έδρας αποστολή περιλαμβάνει το πρόγραμμα για σήμερα για την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ.  Η ΑΕΛ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας αντιμετωπίζει στο «Αμμόχωστος» η ώρα 20:00 τη Νέα Σαλαμίνα.

Δεν είναι καθόλου εύκολη η αποστολή της ΑΕΛ, αν και η Νέα Σαλαμίνα δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα όπως θα ήθελε, μιας και στο «Αμμόχωστος» πολλές είναι οι φορές όπου οι γαλαζοκίτρινοι δυσκολεύονται για να αποδράσουν από εκεί με βαθμολογικό κέρδος.

Εντούτοις, πιο ενισχυμένη και αλλαγμένη, σε σχέση με το πως ξεκίνησε το πρωτάθλημα, η ΑΕΛ ταξιδεύει σήμερα στη Λάρνακα έχοντας ως στόχο να επιστρέψει από εκεί με το τρίποντο που θα την ανεβάσει και άλλο βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά, ούτως ώστε να εκμεταλλευτεί όσο καλύτερα γίνεται τη νέα διακοπή που θα υπάρξει την επόμενη βδομάδα στον μαραθώνιο.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν μπορεί να υπολογίζει για ακόμη ένα παιχνίδι στον Αντάμοβιτς, ο οποίος συνεχίζει το στάδιο αποθεραπείας και αποκατάστασης στη μέση που έχει υποβληθεί προ μηνός περίπου.

Όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι κανονικά στη διάθεση του Κυπροποιημένου κόουτς, ο οποίος αναμένεται να παρατάξει σχήμα με Βοζίνια κάτω από τα δοκάρια, Τζούνιορ, Γκοντάλ και Αντρέ Τεϊσέιρα τριάδα στην άμυνα, Γουίλερ και Νιλς Τεϊσέιρα ως μπακ – χαφ, με Ζντραβκόφσκι και Γκαθτανάγια ως ανασταλτικά χαφ, με τον Γκαζαριάν πιο μπροστά τους, Χουράδο και Τόρρες ως επιθετικό δίδυμο.

Θέση στο αρχικό σχήμα της ΑΕΛ διεκδικούν οι Αντωνίου, Αβραάμ, Μεντόγεβιτς, Κάρλος, ενώ όποτε θελήσει ο Ντούσαν Κέρκεζ να τους χρησιμοποιήσει είναι στις επάλξεις και οι Μάε, Κυριάκου, Γερολέμου, Αγκάνοβιτς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top