ΚΥΠΡΟΣ: 'Επαγγελματία κλέφτη' τσάκωσε η Αστυνομία- Στο κελί για τρεις μέρες

ΚΥΠΡΟΣ: 'Επαγγελματία κλέφτη' τσάκωσε η Αστυνομία- Στο κελί για τρεις μέρες

Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά 20 κινητά τηλέφωνα εντοπίστηκαν στο σπίτι 23χρονου. Μαζί με αυτά έξι δέσμες κλειδιών και ένα λιβέρι.

Διάταγμα τριήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 23χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, της σύλληψης του 23χρονου προηγήθηκε έρευνα σε οικία στην οποία διαμένει στην επαρχία Πάφου, όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια μεταξύ άλλων, 20 κινητά τηλέφωνα, έξι δέσμες κλειδιών και ένα λιβέρι.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE