Νέος χωρισμός στη showbiz: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι μετά από δύο μήνες σχέσης

Νέος χωρισμός στη showbiz: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι μετά από δύο μήνες σχέσης

Xωριστούς δρόμους φαίνεται πως τράβηξαν, η Gigi Hadid και ο Tyler Cameron. Το ζευγάρι ήταν μαζί από τον Αύγουστο και κατάφερε μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα να δεθεί αρκετά.

Η Gigi, είχε συστήσει τον Tyler, στις διάσημες φίλες της, Serena Williams και Taylor Swift.

Μάλιστα, o Tyler συνόδεψε την αγαπημένη του, το Σεπτέμβριο ,στην Ολλανδία στην κηδεία της γιαγιάς της. 

Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες του Entertainment tonight, χώρισε πριν λίγες εβδομάδες.

 

Το αυξημένο πρόγραμμα της Gigi , λόγω της συμμετοχής σε διάφορα fashion shows εκτός Αμερικής, αλλά και η δυσκολία προσαρμογής του Tyler στη Νέα Υόρκη, φημολογείται πως ήταν οι λόγοι που οδήγησαν το ζευγάρι στον χωρισμό. Ωστόσο, στενοί φίλοι του ζευγαριού υποστηρίζουν πως μία επανασύνδεση στο μέλλον δεν είναι απίθανη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE