ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη για τη Ρεάλ σε… ροκ παιχνίδι!

Νίκη για τη Ρεάλ σε… ροκ παιχνίδι!

Επιστροφή στις νίκες για τη Ρεάλ, που επικράτησε 4-2 της Γρανάδα, παρά της τάσεις… αυτοκτονίας (το 3-0 έγινε 3-2) που έδειξε, με τον Αζάρ να πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ με τη «βασίλισσα».

Έκανε τα εύκολα… δύσκολα και στο τέλος πανηγύρισε η Ρεάλ.

Οι «μερέγχες» επέστρεψαν στις νίκες (μετά το 0-0 με Ατλέτικο και το 2-2 με Μπριζ), με το 4-2 κόντρα στη Γρανάδα για το «Μπερναμπέου» για την 8η αγωνιστική της Primera Division και παρέμειναν στην πρώτη θέση, έχοντας, πλέον 18 βαθμούς.

Η ομάδα του Ζιντάν κυριάρχησε για 60’, αφού αρχικά βρέθηκε με το «καλημέρα» σε θέση οδηγού, αλλά λίγο έλειψε να τα κάνει… σαλάτα, αφού το 3-0 έγινε 3-2 σε λιγότερο από δεκάλεπτο. Έσπασε το ρόδι ο Αζάρ.

Ιδανική ήταν η εκκίνηση των γηπεδούχων στην αναμέτρηση, όπως ιδανική ήταν και η μπαλιά από τα δεξιά με το αριστερό (με εξωτερικό φάλτσο) του Μπέιλ στο 2′ για να σκοράρει από κοντά ο Μπενζεμά.

Η Ρεάλ «χτύπησε» και στο ξεκίνημα και στο φινάλε του πρώτου μέρους. Όταν Ο Βαλβέρδε εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των φιλοξενούμενων και μοίρασε για τον Αζάρ, που με λόμπα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, το καλύτερο γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μόντριτς στο 61’, με φοβερό σουτ… αλά Κρος (πήρε τη θέση του ο Κροάτης στο 34’, σε μια αναγκαστική αλλαγή). Κανείς θα πίστευε ότι εκεί «κλείδωσε» η νίκη για τη «βασίλισσα». Αμ δε…

Με ένα ξέσπασμα στο ξεκίνημα του δεύτερου μισού, η Γρανάδα μείωσε σε 3-2 και άγχωσε την ομάδα του Ζιντάν, που παρουσίασε και πάλι προβληματική εικόνα στην αμυντική της λειτουργία και πάλι.

Ο Ματσίς μείωσε με πέναλτι στο 69’ και ο Ντουάρτε εκτέλεσε στο 77′ από κοντά τον Αρεολά έπειτα από κόρνερ και κάπως έτσι… έμπλεξε η Ρεάλ. Αγχώθηκε για αρκετή ώρα, αλλά ο Χάμες με πλασέ στις καθυστερήσεις «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top