ΚΥΠΡΟΣ: Έρχονται βροχές τις επόμενες μέρες- Σε ποιες περιοχές

ΚΥΠΡΟΣ: Έρχονται βροχές τις επόμενες μέρες- Σε ποιες περιοχές

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή με την μετεωρολογική υπηρεσία στην πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες να κάνει λόγο για βροχοπτώσεις.

 

Το βράδυ του Σαββάτου 5/10 ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά σταδιακά θα καταστεί µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή 6/10 ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα αναµένονται µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και το απόγευµα µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ αλλά παροδικά στα νότια παράλια, µέχρι πολύ ισχυροί 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά το απόγευµα, στα δυτικά και βόρεια θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 24 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της  Κυριακής ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και δεν αποκλείεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά τοπικά θα είναι µέχρι ταραγµένη. Τ

Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα αναµένονται µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Τη Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα τη ∆ευτέρα, τα οποία είναι κοντά στους κλιµατικούς µέσους όρους, ενώ για την Τρίτη και την Τετάρτη αναµένεται σταδιακά µικρή άνοδος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE